Gebruiksaanwijzing SONY VCT-1500L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-1500L. Wij hopen dat dit SONY VCT-1500L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-1500L te teleladen.


SONY VCT-1500L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (919 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-1500L (846 ko)
   SONY VCT-1500L (850 ko)
   SONY VCT-1500L (846 ko)
   SONY VCT-1500L (848 ko)
   SONY VCT-1500L annexe 2 (850 ko)
   SONY VCT-1500L annexe 1 (850 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-1500L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 92/31/EWG Dieses Gerät erfüllt die europäischen EMV-Bestimmungen für die Verwendung in folgenden Umgebungen: · Dit statief heeft twee afzonderlijke verlenghals-delen voor het werken in een lage stand. [. . . ] 90 graden omlaag, 50 graden omhoog Draai de borgknop voor de statiefkop los. 5 Schroef het verlenghalsstuitstuk los uit verlenghals B en schroef dan het verlenghals-stuitstuk vast aan het verbindingsstuk van verlenghals A. *2 Om de camera vanuit een lage stand nogal steil omhoog te richten, kunt u de digitale fotocamera achterwaarts op de statiefkop bevestigen. Camera-borgpen Camera-montageschoen Statiefkop Schouderstuk Spreidstand-instelknop Hoogtevergrendelknop Verlenghals B Statiefpoot Verlenghals-stuitstuk Camera-montageschroef en borgring Borgknop voor cameramontageschoen Borgknop voor statiefkop Verlenghals A Zwenkhandgreep Pootlengte-vergrendelknop Spreid de poten totdat het statief stevig blijft staan. 2 Vanuit de lage stand sluit u de statiefpoten zodanig dat de spreidstand-instelknop naar links schuift en automatisch vastklikt. 1 2 3 4 Desbloquee las palancas de bloqueo del ajuste de longitud de las patas. Installeer een batterijpak, een "Memory Stick" en een videocassette in de digitale fotocamera/videocamera alvorens u die op het statief aanbrengt. Trek de borgknop voor de camera-montageschoen geheel naar "FREE" en schuif de camera-montageschoen van de statiefkop af. [. . . ] Als die knop los zit, kan de digitale fotocamera/videocamera bij het draaien nogal trillen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-1500L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-1500L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag