Gebruiksaanwijzing SONY VCL-TW25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-TW25. Wij hopen dat dit SONY VCL-TW25 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-TW25 te teleladen.


SONY VCL-TW25 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4400 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-TW25 (4398 ko)
   SONY VCL-TW25 (4398 ko)
   SONY VCL-TW25 (4399 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-TW25

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] When you place the digital video camera recorder on a table or other flat surface with the wide/tele conversion lens mounted, the body of the digital video camera recorder becomes tilted and unstable as it rests on the outer edge of the lens. De VCL-TW25 is een voorzetlens voor een digitale videocamera van Sony met een filterdiameter van 25 mm. [. . . ] Opmerkingen bij het gebruik Houd de digitale videocamera niet vast aan de bevestigde lens. U kunt de verbindingsring het beste los van de videocamera bewaren als u deze niet gebruikt. Bewaar de lens niet gedurende langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmel te voorkomen. Als u de digitale videocamera op een tafel of andere vlakke ondergrond plaatst met de groothoek/tele-voorzetlens bevestigd, gaat de digitale videocamera scheef staan en wordt deze instabiel omdat de videocamera steunt op de buitenrand van de lens. Bij bepaalde digitale videocamera's maakt het gewicht het onmogelijk het lensgedeelte te vergrendelen als u de groothoek/tele-voorzetlens bevestigt. U kunt het beste het lensgedeelte met uw hand ondersteunen of een statief gebruiken om opnamen te maken. Als u de televoorzetlens in een groothoekstand gebruikt, kan het scherm donkerder worden. In dit geval past u het zoompercentage aan in de telestand totdat het effect verdwijnt. Als u de MC beschermer of andere filters bevestigt op de groothoek-voorzetlens, kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt of de groothoek-voorzetlens gebruiken zonder de MC beschermer of andere filters te bevestigen. Als u de groothoek-voorzetlens met een externe flitser gebruikt, kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt. [. . . ] Stof op de lens kunt u verwijderen met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. Vingerafdrukken en aanklevend vuil kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met een mild zeepsopje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-TW25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-TW25 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag