Gebruiksaanwijzing SONY VCL-ST30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-ST30. Wij hopen dat dit SONY VCL-ST30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-ST30 te teleladen.


SONY VCL-ST30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4185 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-ST30 (4185 ko)
   SONY VCL-ST30 (4185 ko)
   SONY VCL-ST30 (4184 ko)
   SONY VCL-ST30 INSERT (306 ko)
   SONY VCL-ST30 INSERT: REMOVING ADAPTOR RING (307 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-ST30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] When you place the digital video camera recorder on a table or other flat surface with the tele conversion lens mounted, the body of the digital video camera recorder becomes tilted and unstable as it rests on the outer edge of the lens. De televoorzetlens moet dezelfde diameter hebben als het filter van de digitale videocamera om deze te bevestigen. [. . . ] (zie afbeelding B) * De digitale videocamera waarop u de lens bevestigt, hoeft niet dezelfde te zijn als in de afbeelding. Houd de lens vast met een doek voor een betere grip om deze te verwijderen. Opmerkingen bij het gebruik â· Zorg dat u de lensdoppen op de lens plaats wanneer u deze opbergt. â· Bewaar de lens niet gedurende langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmel te voorkomen. â· Als u de digitale videocamera op een tafel of andere vlakke ondergrond plaatst met de televoorzetlens bevestigd, gaat de digitale videocamera scheef staan en wordt deze instabiel omdat de videocamera rust op de buitenste rand van de lens. â· Zorg dat de lens niet wordt beschadigd als de televoorzetlens op de digitale videocamera is bevestigd. â· Als u bij bepaalde digitale videocamera's de televoorzetlens bevestigt, maakt het gewicht het onmogelijk het lensgedeelte te vergrendelen. U kunt het beste het lensgedeelte met uw hand ondersteunen of een statief gebruiken om opnamen te maken. â· Bij gebruik van de tele-voorzetlens in de groothoekstand kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt. â· Als u de MC-beschermer of andere filters op de televoorzetlens bevestigt, kunnen de hoeken van het scherm donker worden. In dit geval past u het zoompercentage aan in de telestand tot het effect verdwijnt of gebruikt u de televoorzetlens zonder de MCbeschermer of andere filters te bevestigen. [. . . ] Stof op de lens kunt u verwijderen met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. Vingerafdrukken en aanklevend vuil kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met een mild zeepsopje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-ST30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-ST30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag