Gebruiksaanwijzing SONY VCL-MT2037S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-MT2037S. Wij hopen dat dit SONY VCL-MT2037S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-MT2037S te teleladen.


SONY VCL-MT2037S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (103 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-MT2037S (103 ko)
   SONY VCL-MT2037S (103 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-MT2037S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens de lens in gebruik te nemen. [. . . ] Stel scherp door de afstand tussen het onderwerp en de camera te vergroten of verkleinen. Bij groothoek-opnamen kan er een schaduw of vervorming in het beeld zijn. Zet na gebruik de lensdop op de lens en steek de lens in het draagtasje. Para eliminar las huellas dactilares o las manchas, utilice un detergente muy diluido y un paño suave. Gebruik een blaasborsteltje of een zacht reinigingsborsteltje om stof van de lens te verwijderen. Kunt u verwijderen met een zachte doek bevochtigd met een milde zeepoplossing. [. . . ] Bij aankoop van Sony video-apparatuur wordt aanbevolen uitsluitend de voor deze apparatuur bestemde accessoires aan te schaffen, die zijn voorzien van ditzelfde "GENUINE VIDEO ACCESSORIES" beeldmerk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-MT2037S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-MT2037S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag