Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HGE08G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HGE08G. Wij hopen dat dit SONY VCL-HGE08G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HGE08G te teleladen.


SONY VCL-HGE08G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1720 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HGE08G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ώ U kunt de voorzetlens beschadigen als u de bovenkant van de voorzetlens aan de bovenkant van de cameralens probeert te bevestigen vooraleer u de onderkant vasthaakt. Pulizia dell’obiettivo di conversione 下記の注意事項を守らない と、 事故により死亡や大け がの原因となります。 直接太陽を覗かないでください。 目をいためたり、 失明の原因となることがあります。 製品および同梱物を、 乳幼児の手の届く範囲に放置しな いでください。 幼児の手の届かない場所に置き、 口に入れないよう注意 する。万一、 飲み込んだ場合は、 ただちに医師に相談して ください。 De camera instellen Zorg dat u de vastleginstell. [. . . ] U kunt de ingebouwde flitser van de camera niet gebruiken als de voorzetlens is bevestigd. Voor gebruik dient u ervoor te zorgen dat de ingebouwde flitser van de camera is uitgeschakeld. Als de voorzetlens rechtstreeks van een koude naar een warme omgeving wordt gebracht, kan er vocht op de voorzetlens condenseren. Voorkom dit door de voorzetlens bijvoorbeeld in een plastic zak te verpakken. Pas wanneer de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de warme omgeving, kunt u de voorzetlens uit de plastic zak halen. Einschränkungen Als de voorzetlens stoffig is, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. Vingerafdrukken of andere vlekken kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. Kondensation Opmerkingen bij gebruik van de voorzetlens onder of in de buurt van water Opmerkingen bij het gebruik  Onder water bedraagt de vergroting ongeveer 0, 9. Bevestig de voorzetlens met behulp van de bijgeleverde koord aan de riem van de camera om te verhinderen dat de voorzetlens zinkt. Ώ Als er waterdruppels of een andere vreemde materie aan de lens kleven, kunt u geen heldere beelden opnemen. [. . . ] Waarschuwingen bij het gebruik Zorg dat u hierbij geen letsel oploopt of de voorzetlens laat vallen. < Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn > Dit product werd geproduceerd door of in opdracht van Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HGE08G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HGE08G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag