Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG1730A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG1730A. Wij hopen dat dit SONY VCL-HG1730A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG1730A te teleladen.


SONY VCL-HG1730A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7388 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-HG1730A annexe 1 (634 ko)
   SONY VCL-HG1730A annexe 1 (634 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HG1730A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze Sony VCL-HG0730A/HG1730A groothoek/tele-voorzetlens is ontworpen voor gebruik met een Sony videocamera/recorder (hierna kortweg "de camera" genoemd) met een filtermaat van 30 mm diameter. Om de voorzetlens te kunnen aanbrengen, moet de diameter gelijk zijn aan de filtermaat van uw camera. [. . . ] Wees voorzichtig wanneer u de camera met de voorzetlens er aan vast neerzet op een tafel of ander plat oppervlak. Bepaalde modellen camera's kunnen uit hun evenwicht raken en omvallen. Alhoewel het scheidend vermogen van de lens sterk verbeterd is ten opzichte van Sony's standaard voorzetlenzen, zal de resolutie langs de randen van het beeldveld iets minder zijn dan in het midden. Bij opnemen met een camera met automatische scherpstelling kan het beeld met deze voorzetlens niet altijd optimaal worden scherpgesteld, afhankelijk van uw type camera. Wanneer u de volautomatische PROGRAM AE functies van de camera gebruikt, kan in bepaalde standen de automatische scherpstelling niet goed werken. Bij gebruik van de VCL-HG0730A groothoek-voorzetlens Bij gebruik van de groothoek-voorzetlens met een flitser kunnen delen van het beeld in de groothoek-stand nogal donker zijn. Als dat hinderlijk zichtbaar is, zoomt u iets verder in totdat de donkere vignettering verdwijnt. Bij gebruik van de groothoek-voorzetlens in de uiterste tele-stand kan het beeld wel eens onscherp zijn. In dat geval zoomt u ietwat uit naar de groothoek-stand, totdat uw onderwerp goed scherp in beeld komt. Bij gebruik van de VCL-HG1730A tele-voorzetlens Gebruik de bijgeleverde *zonnekap wanneer het licht bij buitenopnamen zo fel is, dat er hinderlijke reflecties in de lens kunnen optreden. Bij gebruik van de tele-voorzetlens kunnen in de groothoekstand de randen van het beeld wel eens donker worden. Beperkingen bij het gebruik Afhankelijk van uw type camera: U kunt de ingebouwde flitser het beste niet gebruiken terwijl de voorzetlens is bevestigd, omdat er dan een schaduw op de lens valt. [. . . ] Stof kunt u het best van de lens verwijderen met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. Vingerafdrukken of vette vegen verwijdert u met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HG1730A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HG1730A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag