Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872X. Wij hopen dat dit SONY VCL-HG0872X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872X te teleladen.


SONY VCL-HG0872X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (659 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-HG0872X annexe 1 (667 ko)
   SONY VCL-HG0872X annexe 1 (656 ko)
   SONY VCL-HG0872X annexe 2 (667 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HG0872X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De groothoekvoorzetlens VCL-HG0872X van Sony is alleen ontworpen voor gebruik met de digitale HD-camcorder HDR-FX1000 van Sony (hierna de "camera" genoemd). [. . . ] Opmerkingen voor het gebruik Verwijder de voorzetlens wanneer u de camera vervoert. Breng altijd beide lensdoppen op de voorzetlens aan wanneer u deze opbergt. Laat de lens niet te lang liggen op plaatsen met veel vocht, om schimmelvorming tegen te gaan. Als de lens direct vanuit een koude omgeving naar een warme plaats wordt gebracht, kan er vocht uit de lucht op de lens condenseren. Om dat te voorkomen, verpakt u de lens in een plastic zak of iets dergelijks. Pas nadat de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de buitenlucht, kunt u de lens uit de verpakking halen. [. . . ] 1 Alinee las marcas de alineación del objetivo y las de la cámara. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HG0872X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HG0872X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag