Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872. Wij hopen dat dit SONY VCL-HG0872 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0872 te teleladen.


SONY VCL-HG0872 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (727 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-HG0872 (628 ko)
   SONY VCL-HG0872 (649 ko)
   SONY VCL-HG0872 (628 ko)
   SONY VCL-HG0872 (628 ko)
   SONY VCL-HG0872 annexe 1 (630 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HG0872

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De Sony VCL-HG0872 groothoek-voorzetlens is ontworpen voor gebruik op een Sony videocamera/ recorder met een filtermaat van 72 mm diameter. [. . . ] â· Zorg dat u de lensdoppen op de lens plaatst wanneer u deze opbergt. â· Bewaar de lens niet gedurende langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmel te voorkomen. Als de lens van een koude in een warme omgeving wordt gebracht, kan vocht condenseren op de lens. Plaats de lens bijvoorbeeld in een plastic zak om condensvorming te voorkomen. Als de luchttemperatuur in de zak de omgevingstemperatuur heeft bereikt, kunt u de lens uit de zak halen. Stof op de lens kunt u verwijderen met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. [. . . ] Wanneer u de voorzetlens en de zonnekap niet gebruikt, kunt u ze opbergen in het bijgeleverde draagtasje, op de volgende wijze. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HG0872

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HG0872 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag