Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0725

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0725. Wij hopen dat dit SONY VCL-HG0725 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HG0725 te teleladen.


SONY VCL-HG0725 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (536 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-HG0725 (200 ko)
   SONY VCL-HG0725 (200 ko)
   SONY VCL-HG0725 annexe 1 (202 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HG0725

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De Sony VCL-HG0725/HG2025 groothoek/televoorzetlens is ontworpen voor gebruik op een Sony videocamera/recorder met een filtermaat van 25 mm diameter. [. . . ] ⷠBewaar de lens niet gedurende langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmel te voorkomen. ⷠPlaats een camera met daarop een groothoekvoorzetlens of tele-voorzetlens niet op een bureau of tafelblad, want bepaalde camera's kunnen niet stabiel blijven staan. ⷠAlhoewel de beeldscherpte sterk verbeterd is ten opzichte van eerdere Sony voorzetlenzen, blijft de scherpte langs de randen iets minder dan in het midden van het beeld. ⷠBij gebruik van de tele-voorzetlens in de groothoekstand kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt. ⷠAls u de MC beschermer of andere filters bevestigt op de groothoek-voorzetlens, kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt of de groothoek-voorzetlens gebruiken zonder de MC beschermer of andere filters te bevestigen. Beperkingen bij het gebruik Afhankelijk van uw type videocamera/recorder: ­ U kunt de ingebouwde flitser niet gebruiken. [. . . ] Vingerafdrukken en aanklevend vuil kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met een mild zeepsopje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HG0725

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HG0725 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag