Gebruiksaanwijzing SONY VCL-HA07A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HA07A. Wij hopen dat dit SONY VCL-HA07A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-HA07A te teleladen.


SONY VCL-HA07A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (723 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-HA07A (638 ko)
   SONY VCL-HA07A annexe 1 (719 ko)
   SONY VCL-HA07A (662 ko)
   SONY VCL-HA07A (638 ko)
   SONY VCL-HA07A annexe 3 (719 ko)
   SONY VCL-HA07A annexe 1 (641 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-HA07A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De voorzetlens VCL-HA07A van Sony is ontworpen voor gebruik met de digitale videocamera van Sony (hieronder de "camera" genoemd) waarvan het filter een diameter van 37 mm heeft. Met de bijgeleverde verbindingsringen kunt u de voorzetlens ook gebruiken met digitale videocamera's van Sony die een filter met een diameter van 25 mm of 30 mm hebben. [. . . ] Bewaar de voorzetlens niet langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmelvorming te voorkomen. Wanneer u de camera op een tafel of andere vlakke ondergrond legt terwijl de voorzetlens is bevestigd, kantelt de camera en wordt deze instabiel, omdat de camera dan rust op de buitenrand van de voorzetlens. Let erop dat de voorzetlens niet wordt beschadigd als deze op de camera is bevestigd. Als u de voorzetlens bevestigt op bepaalde camera's, kan het gewicht het onmogelijk maken om het lensgedeelte te vergrendelen. U kunt het beste het lensgedeelte met uw hand ondersteunen of een statief gebruiken om opnamen te maken. Als u de voorzetlens gebruikt in de groothoekstand, kunnen de hoeken van het scherm donker worden. In dit geval past u de zoomstand aan in de telestand totdat het effect verdwijnt. Als u de MC-beschermer of andere filters op de voorzetlens bevestigt, kunnen de hoeken van het scherm donker worden. In dit geval past u het zoompercentage aan in de telestand tot het effect verdwijnt of gebruikt u de voorzetlens zonder de MC-beschermer of andere filters te bevestigen. Als u de voorzetlens gebruikt met een externe flitser, kunnen de hoeken van het scherm donker worden. [. . . ] Verwijder stof van het oppervlak van de voorzetlens met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. Vergroting Lensstructuur Schroefdiameter Afmetingen Maximale diameter: Totale lengte: Gewicht (zonder lensdoppen) Bijgeleverd toebehoren: 0, 7 3 groepen, 3 elementen M37 × 0, 75 Ongeveer ø 68 mm Ongeveer 43 mm Ongeveer 110 g Groothoekvoorzetlens (1), Lensdop (voor de voor- en achterkant van de lens) (2), Verbindingsring (25 mm/30 mm)(1 voor elk), Draagtas (1), Sleutel voor verbindingsring (1), Handleiding en documentatie [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-HA07A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-HA07A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag