Gebruiksaanwijzing SONY VCL-ECU1 ANNEXE 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-ECU1. Wij hopen dat dit SONY VCL-ECU1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-ECU1 te teleladen.


SONY VCL-ECU1 ANNEXE 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (705 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-ECU1 (719 ko)
   SONY VCL-ECU1 DATASHEET (172 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-ECU1ANNEXE 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎ Als de MC-beschermer of een filter is bevestigd aan de verwisselbare lens, dient u deze eraf te halen voordat u dit toestel bevestigd. [. . . ] Beperkingen bij het gebruik Bij gebruik van de flitser of het AF-hulplampje kan de lens wat licht blokkeren en een schaduwrand in het beeld veroorzaken. , m) VCL-ECF1 0, 62*1 4-4 66×44 150 0, 13 VCL-ECU1 0, 75*2 3-3 66×44 125 0, 18 Condensatie Als dit toestel rechtstreeks van een koude naar een warme omgeving wordt gebracht, kan er vocht op dit toestel condenseren. Om dat te voorkomen, verpakt u dit toestel van tevoren in een plastic zak of iets dergelijks. Pas wanneer de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de warme omgeving, kunt u dit toestel uit de plastic zak halen. , m) VCL-ECF1 0, 62*1 4-4 66×44 150 0, 13 VCL-ECU1 0, 75*2 3-3 66×44 125 0, 18 Dit toestel reinigen Als dit toestel stoffig is, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. Vingerafdrukken of andere vlekken kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. [. . . ] ˎˎ De afbeeldingen in deze handleiding tonen de VCL-ECF1, behalve bij Vaststellen van de onderdelen (afbeelding ). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-ECU1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-ECU1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag