Gebruiksaanwijzing SONY VCL-E07A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-E07A. Wij hopen dat dit SONY VCL-E07A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-E07A te teleladen.


SONY VCL-E07A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (766 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-E07A (763 ko)
   SONY VCL-E07A annexe 1 (762 ko)
   SONY VCL-E07A (763 ko)
   SONY VCL-E07A annexe 2 (762 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-E07A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De groothoekvoorzetlens is ontworpen voor gebruik met een Sony-videocamera (hierna de "camera" genoemd) met een filter met een diameter van 25 mm, 30 mm of 37 mm, door de hiervoor bijgeleverde verloopring te bevestigen op de camera. [. . . ] Als u de voorzetlens niet gebruikt, moet u deze altijd opbergen in de bijgeleverde draagtas. Om te voorkomen dat u de voorzetlens laat vallen, moet u het slot van de draagtas altijd goed sluiten wanneer u de lens opbergt in de bijbehorende draagtas. Bewaar de voorzetlens niet langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmelvorming te voorkomen. Wanneer u de volautomatische PROGRAM AE functies van de camera gebruikt, kan in bepaalde standen de automatische scherpstelling niet goed werken. Het is niet mogelijk scherp te stellen wanneer de scherpstelschakelaar op oneindig staat ingesteld. Het is beter de verloopring van de camera los te maken, wanneer u de voorzetlens niet gebruikt. Beperkingen bij het gebruik afhankelijk van uw type camera: ­ Soms kan de ingebouwde flitser niet gebruikt worden. Als de voorzetlens rechtstreeks van een koude naar een warme omgeving wordt gebracht, kan er vocht op de voorzetlens condenseren. [. . . ] Vergroting Lensstructuur Afmetingen Maximale diameter: Totale lengte: Gewicht Bijgeleverd toebehoren 0, 7 1 groep, 1 element Ongeveer ø 58 mm Ongeveer 19 mm Ongeveer 35 g Groothoekvoorzetlens (1), Verloopring (25 mm/30 mm/37 mm) (1 voor elk), Draagtas (1), Handleiding en documentatie Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden, zonder kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-E07A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-E07A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag