Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH1757

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH1757. Wij hopen dat dit SONY VCL-DH1757 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH1757 te teleladen.


SONY VCL-DH1757 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (603 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DH1757 (959 ko)
   SONY VCL-DH1757 (959 ko)
   SONY VCL-DH1757 DATASHEET (327 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DH1757

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Direct in de zon kijken kan uw ogen ernstig beschadigen en blindheid veroorzaken. [. . . ] (Zie afbeelding D) Zorg dat u de voorzetlens niet laat vallen om schade en letsel te voorkomen. Opmerkingen voor het gebruik Wanneer u een camera met een zoomfunctie gebruikt, schuift u de zoomknop naar W (groothoek). Het is niet aanbevolen een filter te gebruiken wanneer de voorzetlens is aangebracht. Stel de voorzetlens niet bloot aan mechanische schokken als u deze bevestigt. Voorkom dit door de voorzetlens bijvoorbeeld in een plastic zak te verpakken. Wanneer de lucht in de plastic zak dezelfde temperatuur heeft als de omgevingstemperatuur, haalt u de voorzetlens uit de zak. Verwijder stof van het oppervlak van de voorzetlens met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. Vingerafdrukken of vette vegen verwijdert u met een zacht doekje, droog of licht bevochtigd met wat mild zeepsop. [. . . ] Vingerafdrukken of vette vegen verwijdert u met een zacht doekje, droog of licht bevochtigd met wat mild zeepsop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DH1757

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DH1757 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag