Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0758

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0758. Wij hopen dat dit SONY VCL-DH0758 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0758 te teleladen.


SONY VCL-DH0758 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (675 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DH0758 (607 ko)
   SONY VCL-DH0758 (604 ko)
   SONY VCL-DH0758 (607 ko)
   SONY VCL-DH0758 (608 ko)
   SONY VCL-DH0758 FLYER (176 ko)
   SONY VCL-DH0758 annexe 1 (611 ko)
   SONY VCL-DH0758 HOW TO SET CAMERA (176 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DH0758

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCL-DH0758/DH1758 is een groothoek/tele-voorzetlens die is ontworpen voor een digitale camera van Sony met een filter van 58 mm (hierna "camera" genoemd). [. . . ] Let op dat de lens bij het vastmaken nergens hard tegenaan stoot en vrijwaar de lens voor mechanische schokken of trillingen. Breng altijd beide lensdoppen op de lens aan wanneer u deze opbergt. Laat de lens niet te lang liggen op plaatsen met veel vocht, om schimmelvorming tegen te gaan. Wees voorzichtig wanneer u de camera met de voorzetlens bevestigd neerzet op een tafel of ander plat oppervlak. De camera kan scheef gaan staan en uit evenwicht raken als de rand van de lens de tafel raakt. Beperkingen bij het gebruik Wanneer u de ingebouwde flitser of AF-verlichting gebruikt, kan het licht worden geblokkeerd, waardoor de schaduw van de lens zichtbaar wordt. [. . . ] Ongeveer ø 89 mm Ongeveer ø 74 mm Ongeveer 49 mm Ongeveer 73 mm Ongeveer 240 g Ongeveer 250 g Voorzetlens (1), Lensdop (voor de voor- en achterkant van de lens) (2), Draagtas (1), Handleiding en documentatie Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DH0758

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DH0758 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag