Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0730 annexe 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0730. Wij hopen dat dit SONY VCL-DH0730 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DH0730 te teleladen.


SONY VCL-DH0730 annexe 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3818 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DH0730 (2978 ko)
   SONY VCL-DH0730 annexe 2 (3808 ko)
   SONY VCL-DH0730 (3808 ko)
   SONY VCL-DH0730 (2978 ko)
   SONY VCL-DH0730 annexe 1 (2980 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DH0730annexe 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCL-DH0730/DH1730/DH2630 is een voorzetlens die is ontworpen voor de digitale camera van Sony (filterdiameter 30 mm). [. . . ] â· Als u de camera op een tafel of andere vlakke ondergrond plaatst met de voorzetlens bevestigd, gaat de camera scheef staan en wordt deze onstabiel omdat de camera dan rust op de buitenste rand van de lens. â· Bij gebruik van de tele-voorzetlens in de groothoekstand kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt. â· Als u de MC beschermer of andere filters bevestigt op de groothoek-voorzetlens, kunnen de hoeken van het beeld donker worden. In dit geval kunt u het beste iets verder inzoomen totdat het effect verdwijnt of de groothoek-voorzetlens gebruiken zonder de MC beschermer of andere filters te bevestigen. â· Als u de groothoekvoorzetlens gebruikt met een ingebouwde flitser, kunnen de hoeken van het scherm donkerder worden in de groothoekstand. [. . . ] Vingerafdrukken en aanklevend vuil kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met een mild zeepsopje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DH0730

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DH0730 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag