Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DEH17R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DEH17R. Wij hopen dat dit SONY VCL-DEH17R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DEH17R te teleladen.


SONY VCL-DEH17R : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (596 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DEH17R (591 ko)
   SONY VCL-DEH17R (591 ko)
   SONY VCL-DEH17R annexe 1 (595 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DEH17R

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De Sony VCL-DEH08R/VCL-DEH17R voorzetlens is ontworpen voor gebruik met de digitale camera DSC-R1 van Sony (hierna de "camera" genoemd). [. . . ] Probeer de handmatige zoomfunctie niet tijdens het gebruik met kracht naar de telestand te verplaatsen. Wanneer u de groothoekvoorzetlens en een flitser (HVL-F32X/HVL-F1000) tegelijk gebruikt, moet u de schoenadapter en de verbindingskabel gebruiken die bij de flitser worden geleverd. Bij gebruik van een televoorzetlens (VCL-DEH17R) · Zet de handmatige zoomfunctie van de camera terug in de groothoekstand voordat u de lens verwijdert. ⷠStel de lens niet bloot aan mechanische schokken terwijl u deze bevestigt. ⷠStel de voorzetlens niet bloot aan mechanische schokken wanneer u de lens en een statief tegelijk gebruikt. ⷠPlaats altijd de lensdoppen op de lens wanneer u de lens opbergt. ⷠBewaar de lens niet langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmelvorming te voorkomen. ⷠNadat u de voorzetlens hebt bevestigd, moet u de camera niet vasthouden aan de voorzetlens als u de camera meeneemt. [. . . ] Veeg vingerafdrukken of andere vegen van de lens met een zachte doek die licht is bevochtigd met een mild zeepsopje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DEH17R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DEH17R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag