Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07TB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07TB. Wij hopen dat dit SONY VCL-DE07TB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07TB te teleladen.


SONY VCL-DE07TB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (685 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DE07TB (658 ko)
   SONY VCL-DE07TB (658 ko)
   SONY VCL-DE07TB (662 ko)
   SONY VCL-DE07TB annexe 1 (662 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DE07TB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze groothoek/tele-voorzetlens past alleen op een videocamera/recorder met dezelfde filtermaat. [. . . ] Ga voorzichtig te werk bij het verwijderen van de MC beschermer Om de MC beschermer van de voorzetlens te verwijderen, pakt u de MC beschermer vast met een zacht doekje en draait u deze langzaam los. (zie afbeelding A) Zorg dat u de lens niet laat vallen om beschadiging te voorkomen. Opmerkingen bij het gebruik Notas sobre el uso Verwijder de groothoek/tele-voorzetlens van de camera voordat u die vervoert. ⷠZorg dat u de lensdoppen op de lens plaats wanneer u deze opbergt. Beperkingen bij het gebruik Afhankelijk van uw type videocamera/recorder: ­ U kunt de ingebouwde flitser niet gebruiken. Als de lens van een koude in een warme omgeving wordt gebracht, kan vocht condenseren op de lens. Plaats de lens bijvoorbeeld in een plastic zak om condensvorming te voorkomen. Als de luchttemperatuur in de zak de omgevingstemperatuur heeft bereikt, kunt u de lens uit de zak halen. [. . . ] Stof op de lens kunt u verwijderen met een blaaskwastje of een zacht borsteltje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DE07TB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DE07TB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag