Gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07T. Wij hopen dat dit SONY VCL-DE07T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-DE07T te teleladen.


SONY VCL-DE07T : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (600 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-DE07T (598 ko)
   SONY VCL-DE07T (598 ko)
   SONY VCL-DE07T annexe 2 (601 ko)
   SONY VCL-DE07T annexe 1 (601 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-DE07T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCL-DE07T is een groothoekconverter voor de digitale fotocamera's van het type DSC-T100/T50/T30/T25/T20/T10/T9 van Sony (hieronder "camera" genoemd). [. . . ] Controleer, wanneer u de camera gebruikt, of de randen of de onderkant niet donker zijn. Bescherm de lens door ze op te bergen met de lenskap bevestigd wanneer u deze eenheid niet gebruikt. Beperkingen bij het gebruik Stel in op macro-opname en gebruik de groothoek. Er kunnen schaduwen verschijnen aan de linkerkant van het scherm als u gebruikmaakt van de ingebouwde flitser. [. . . ] 3 Drücken Sie die Taste b ( ) der Steuertaste und stellen Sie die Makroaufnahme ein. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-DE07T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-DE07T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag