Gebruiksaanwijzing SONY VCL-2030S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-2030S. Wij hopen dat dit SONY VCL-2030S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-2030S te teleladen.


SONY VCL-2030S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (124 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-2030S (124 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-2030S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de voorzetlens wilt gebruiken, moet u ook een lensadapter (VAD-RA) aanschaffen. Direct in de zon kijken kan uw ogen ernstig beschadigen en blindheid veroorzaken. [. . . ] Voer altijd de volgende procedure uit voordat u de voorzetlens bevestigt/ verwijdert. Zet de handmatige zoomfunctie van de camera terug in de groothoekstand. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing bij de afzonderlijk aangeschafte lensadapter (VAD-RA) voor meer informatie over het bevestigen/verwijderen van de voorzetlens. Opmerking Laat de voorzetlens of camera niet vallen wanneer u de voorzetlens en de lensadapter bevestigt/verwijdert. Bij gebruik van een groothoekvoorzetlens (VCL-2030S) · De VCL-2030S kan alleen worden gebruikt in de maximale groothoekstand. Beperkingen bij het gebruik ⷠWanneer u de ingebouwde flitser gebruikt, kan het licht worden geblokkeerd, waardoor de schaduw van de lens zichtbaar wordt. ⷠU kunt de AF-verlichting niet gebruiken terwijl de voorzetlens op de camera is bevestigd. Als de voorzetlens direct vanuit een koude omgeving naar een warme plaats wordt gebracht, kan er vocht uit de lucht op de lens condenseren. Om dat te voorkomen, verpakt u de lens in een plastic zak of iets dergelijks. Pas nadat de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de buitenlucht, kunt u de lens uit de verpakking halen. [. . . ] Om dat te voorkomen, verpakt u de lens in een plastic zak of iets dergelijks. Pas nadat de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de buitenlucht, kunt u de lens uit de verpakking halen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-2030S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-2030S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag