Gebruiksaanwijzing SONY VCL-07FEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-07FEB. Wij hopen dat dit SONY VCL-07FEB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-07FEB te teleladen.


SONY VCL-07FEB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2699 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-07FEB (2698 ko)
   SONY VCL-07FEB (2698 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-07FEB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCL-07FEB is een groothoekvoorzetlens die speciaal is ontworpen voor de digitale camera van Sony. [. . . ] Bevestig de lensdop met de bijgeleverde riem aan de digitale stilbeeld camera om te voorkomen dat u de lensdop verliest. Opmerkingen bij het gebruik â· Zorg dat u de lensdop op de lens plaatst wanneer u deze opbergt om beschadiging te voorkomen. â· Plaats de conversielens in de bijgeleverde houder om deze te beschermen wanneer u de lens meeneemt of opbergt. â· Bewaar de lens niet gedurende langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmel te voorkomen. U kunt de beeldzoeker niet gebruiken als de conversielens op de camera is bevestigd. In plaats daarvan kunt u het LCD-scherm gebruiken wanneer u foto's neemt. [. . . ] Vergelijkbaar met 28 mm aan het einde van de groothoekpositie in een 35-mm formaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-07FEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-07FEB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag