Gebruiksaanwijzing SONY VCL-0637H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCL-0637H. Wij hopen dat dit SONY VCL-0637H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCL-0637H te teleladen.


SONY VCL-0637H : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (82 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCL-0637H (82 ko)
   SONY VCL-0637H (82 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCL-0637H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] , alvorens deze lens in gebruik te nemen, de gebruiksanwijzing aandachtig door en bewaar deze voor eventuele naslag. [. . . ] â· Bij gebruik van deze groothoek-voorzetlens met de camcorder in de groothoek-stand kunnen de hoeken van het beeld donker worden (vignettering). Om dit verschijnsel te vermijden, kunt u het best iets verder in zoomen naar de tele-stand. â· Kies voor het bewaren van de lens een plaats met niet te veel vocht, om het optreden van schimmet te voorkomen. Belangrijke opmerking betreffende het verwijderen van het MC beschermingsfilter A Om het MC beschermingsfilter dat aan de voorzetlens bevestigd is te verwijderen, legt u een zacht doekje over het MC beschermingsfilter en draait dit dan los. Is er op het objectief van uw videocamera/recorder een losse zonnekap bevestigd, verwijder deze dan eerst voor u de voorzetlens aanbrengt. Stel de scherpte met de scherpstelring van de videocamrea/recorder in terwijl u het beeld in de zoeker van de camcorder of op de TV goed in het oog houdt. [. . . ] Bij aankoop van 8 mm videoapparatuur voorzien van dit teken, wordt aanbevolen voor deze apparatuur bestemde produkten aan te schaffen die van hetzelfde teken zijn voorzien, of produkten met ons logo. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCL-0637H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCL-0637H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag