Gebruiksaanwijzing SONY VAD-WF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VAD-WF. Wij hopen dat dit SONY VAD-WF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VAD-WF te teleladen.


SONY VAD-WF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (493 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VAD-WF (490 ko)
   SONY VAD-WF (490 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VAD-WF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VAD-WF is een verbindingsring voor de digitale fotocamera DSC-W300 van Sony (hierna "camera" genoemd). [. . . ] B 4 Draai de draairing in de richting van het bLOCK-teken totdat hij vastklikt. Vergrendel door met uw vinger op (b) te drukken zoals de afbeelding laat zien. Opmerkingen voor het gebruik Stel de camera niet bloot aan overdadige schokken. Wees voorzichtig bij het bevestigen van de verbindingsring, voorzetlens of filter. Stel de voorzetlens niet bloot aan overdadige schokken als de voorzetlens wordt bevestigd. Zorg ervoor dat de camera uitgeschakeld is als u de verbindingsring bevestigt of verwijdert. [. . . ] Draai één keer of meer aan de draairing om de adapterring los te maken en van de camera te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VAD-WF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VAD-WF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag