Gebruiksaanwijzing SONY VAD-HA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VAD-HA. Wij hopen dat dit SONY VAD-HA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VAD-HA te teleladen.


SONY VAD-HA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (743 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VAD-HA DATASHEET (310 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VAD-HA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u de lensadapter gebruikt. [. . . ] Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u de lensadapter gebruikt. Zorg dat u uw hand niet stoot als u de klep van de lensadapter opent en dat uw vingers niet onder de klep beklemd raken als u deze sluit. Bevestig geen voorzetlens op de lensadapter als deze niet op de digitale camera is bevestigd. 3 Houd de LCD-zijde van de digitale camera recht naast de lensadapter en plaats de 4 Plaats de schroef van het statief in het bevestigingspunt van de digitale camera en 5 Sluit de klep van de lensadapter totdat deze vastklikt. M30 × 0, 75 ongeveer 80 × 63 × 56 mm (breedte/hoogte/diepte) ongeveer 45 g Draagtas (1), Gebruiksaanwijzing (1) 4 Setzen Sie die Stativschraube in die Stativbefestigungsbohrung an der digitalen Standbildkamera ein und ziehen Sie sie an. [. . . ] 3 Houd de LCD-zijde van de digitale camera recht naast de lensadapter en plaats de 4 Plaats de schroef van het statief in het bevestigingspunt van de digitale camera en 5 Sluit de klep van de lensadapter totdat deze vastklikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VAD-HA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VAD-HA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag