Gebruiksaanwijzing SONY U82

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY U82. Wij hopen dat dit SONY U82 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY U82 te teleladen.


SONY U82 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (748 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY U82

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hierbij moet u erop letten dat het apparaat het zicht of de bewegingen van de bestuurder niet belemmert en dat het apparaat de werking van het airbagsysteem niet belemmert. [. . . ] ΐ Installation Schließen Sie die Autobatterie nicht direkt an die Buchse am Gerät an. Installatie Sluit de accu van de auto niet rechtstreeks aan op de aansluiting van het apparaat, omdat dit een storing kan veroorzaken. Ώ Voordat u het apparaat installeert, dient u kennis te nemen van de verkeersregels die in uw land of regio gelden. Ώ Zorg ervoor dat u het apparaat op de juiste manier installeert met de bijgeleverde onderdelen en dat u het apparaat niet op essentiële onderdelen van de auto bevestigt. Opmerkingen  Illustraties in deze handleiding kunnen afwijken van het apparaat. Ώ De TMC-antenne  wordt alleen geleverd bij de TMC-modellen en het optionele TMC-pakket voor de houder in de auto. Tipp Installatie op het dashboard Opmerkingen  Kies een zo glad en horizontaal mogelijk oppervlak om de houder te bevestigen. De houder kan mogelijk niet goed worden bevestigd op een gebogen oppervlak. [. . . ] De houder kan mogelijk niet goed worden bevestigd op een gebogen oppervlak. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY U82

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY U82 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag