Gebruiksaanwijzing SONY TDG-500P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY TDG-500P. Wij hopen dat dit SONY TDG-500P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY TDG-500P te teleladen.


SONY TDG-500P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (998 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY TDG-500P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Onderhoud van de Bril  Reinig de Bril voorzichtig met een zachte doek. [. . . ] De ogen van jonge kinderen (vooral jonger dan zes jaar) zijn nog steeds in ontwikkeling. Een kinderarts of oogarts) voor u jonge kinderen 3D-beelden laat bekijken of stereoscopische 3D-games laat spelen. Volwassen dienen ervoor te zorgen dat jonge kinderen de bovenstaande aanbevelingen opvolgen. Ώ U mag dit product alleen gebruiken voor het bekijken van 3D-beelden op een compatibele Sony-televisie. Ώ Bekijk de tv vanaf een afstand van minstens drie keer de hoogte van het tv-scherm. Ώ Zorg ervoor dat u uw ogen niet kwetst met de uiteinden van de brilarmen. [. . . ] وﺳﻴﺨﺘﻠﻒ ﻃﻮل ﻓﺘﺮ‬D ‫3 أو ﺗﺸﻐﻴﻞ أﻟﻌﺎب‬D ‫ﻓﻴﺪﻳﻮ‬ dokter Anda (seperti dokter anak atau dokter ‫ﺗﻜﺮارﻫﺎ ﻣﻦ ﺷ [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY TDG-500P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY TDG-500P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag