Gebruiksaanwijzing SONY SU-WL500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SU-WL500. Wij hopen dat dit SONY SU-WL500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SU-WL500 te teleladen.


SONY SU-WL500 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6801 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SU-WL500 INSTALLATION GUIDE (447 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SU-WL500

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor Sony-handelaars Voldoende ervaring is vereist voor het installeren van dit product. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door zodat u de installatie veilig kunt uitvoeren. Sony is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel als gevolg van onjuist gebruik of een onjuiste installatie. Deze wandmontagesteun is alleen geschikt voor de aangegeven Sony LCDkleurentelevisies. [. . . ] Als het gebruik van deze steun niet wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de TV, moet u een dergelijke TV niet gebruiken met de steun. ⷠWees voorzichtig dat u de TV niet laat vallen wanneer u deze aan de muur bevestigt. Voor de installatie hebt u acht montageschroeven of verankeringsbouten nodig die geschikt zijn voor de muur. de soort en lengte van de benodigde schroeven is afhankelijk van het materiaal en de draagkracht van de muur. Als u niet weet van welk materiaal de muur is gemaakt, moet u uw Sony dealer of een erkende servicetechnicus raadplegen. Stap 1: De onderdelen controleren Stap 2: De plaats voor installatie bepalen Bepaal de plaats aan de muur waar u de TV wilt installeren. Plaats steun A op de gewenste plaats en markeer de vier schroefgaten op de muur met een potlood. Voordat u de locatie van de gaten markeert, moet u controleren of de afstand tussen de bovenrand van steun A en het plafond ten minste 15 cm is en de afstand tussen de zijkant van steun A en de zijmuur ten minste 25 cm. Stap 3: Steun A aan de muur bevestigen Plaats vier van de schroeven die u hebt aangeschaft, op de plaatsen die u hebt gemarkeerd in stap 2 (pagina 4). Als u het achterpaneel bevestigt, moet u ervoor zorgen dat het achterpaneel niet wordt beschadigd door steun B. Plaats een zachte mat op de achterklep om te voorkomen dat het oppervlak van de achterklep wordt beschadigd. Plaats de haak van steun C in steun B, zoals hieronder wordt weergegeven. Controleer of beide zijden van steun C zich buiten steun B bevinden en zet deze vast met twee van de bijgeleverde schroeven. Er zijn drie soorten voor steun C, elk met een andere hoek: 0°, 5° en 10°. In de onderstaande afbeelding wordt weergegeven hoe u de steun C met een hoek van 0° kunt bevestigen. Steun C De hoek "0°", "5°" of "10°" is aangegeven op de zijkant van steun C. Bevestig steun D op steun C en zet deze stevig vast met twee van de bijgeleverde schroeven. Plaats steun D in steun C, zoals hieronder wordt weergegeven, en zet deze vast met de twee schroeven. [. . . ] Bevestig steun D op steun C en zet deze stevig vast met twee van de bijgeleverde schroeven. Plaats steun D in steun C, zoals hieronder wordt weergegeven, en zet deze vast met de twee schroeven. Bevestig steun E op steun C en zet deze stevig vast met twee van de bijgeleverde schroeven. Schuif de schacht van steun E in de inkepingen van steun C, zoals hieronder wordt weergegeven, en zet deze aan beide zijden met twee schroeven vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SU-WL500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SU-WL500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag