Gebruiksaanwijzing SONY SU-WL31 INSTRUCTIONS (SU-WL31 WALL-MOUNT BRACKET)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SU-WL31. Wij hopen dat dit SONY SU-WL31 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SU-WL31 te teleladen.


SONY SU-WL31 INSTRUCTIONS (SU-WL31 WALL-MOUNT BRACKET): De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3494 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SU-WL31 INSTALLATION (159 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SU-WL31INSTRUCTIONS (SU-WL31 WALL-MOUNT BRACKET)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raadpleeg uw Sony dealer of een erkende servicetechnicus voor een veilige installatie. â· Voordat u de steun gaat installeren, moet u controleren of de muur stevig genoeg is om de TV en de wandmontagesteun te dragen. De plaats waar u de steun wilt installeren, moet een verstevigde muur zijn die recht en vlak is. [. . . ] â· Plaats geen ander gewicht dan de TV op de wandmontagesteun als deze aan de muur is bevestigd. â· U moet de wandmontagesteun niet uit elkaar halen of aanpassen of de onderdelen wijzigen. Deze wandmontagesteun is alleen geschikt voor de aangegeven Sony LCDkleurentelevisies. Als het gebruik van deze steun niet wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de TV, moet u een dergelijke TV niet gebruiken met de steun. â· Wees voorzichtig dat u de TV niet laat vallen wanneer u deze aan de muur bevestigt. Voordat u de steun gaat installeren, moet u contact opnemen met uw Sony dealer of een erkende servicetechnicus voor meer informatie over een veilige installatie van het product. Voor de installatie van de steun moet u zes in de handel verkrijgbare bevestigingsschroeven en ankerbouten aanschaffen die geschikt zijn voor de muur. Verwijder de vier schroeven zoals hieronder wordt afgebeeld en verwijder de TV-standaard van de TV. Plaats de TV op een zachte mat om beschadiging van het LCD-scherm te voorkomen. Als de TVstandaard net als de TV ook vlak op de tafel ligt, kan de TV onstabiel worden en beschadiging veroorzaken. â· Als u de TV-standaard verwijdert, moet u deze stevig vasthouden. Monteer steun B stevig op de TV met de vier schroeven die u in stap 1 hebt verwijderd. Voordat u de TV aan de muur bevestigt, moet u de kabels op de TV aansluiten. Lijn de schroefgaten van steun B uit met die van steun A en draai de twee bijgeleverde schroeven stevig vast met een munt of een vergelijkbaar voorwerp. [. . . ] Voordat u de TV aan de muur bevestigt, moet u de kabels op de TV aansluiten. Lijn de schroefgaten van steun B uit met die van steun A en draai de twee bijgeleverde schroeven stevig vast met een munt of een vergelijkbaar voorwerp. opmerking Houd de TV stevig vast zoals wordt af gebeeld om te voorkomen dat de TV valt en draai de schroeven vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SU-WL31

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SU-WL31 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag