Gebruiksaanwijzing SONY SU-46NX1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SU-46NX1. Wij hopen dat dit SONY SU-46NX1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SU-46NX1 te teleladen.


SONY SU-46NX1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13520 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SU-46NX1 (13002 ko)
   SONY SU-46NX1 (13002 ko)
   SONY SU-46NX1 DATASHEET (148 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SU-46NX1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de tv-standaard installeert op een onstabiel oppervlak, kan de standaard het evenwicht verliezen en vallen of omvallen. Leun niet op de tv of hang niet aan de tv terwijl deze op de tv-standaard geplaatst is. * In de eigenlijke modelnamen staat de "s" voor cijfers en tekens die eigen zijn aan een bepaald model. [. . . ] De illustraties in deze gebruiksaanwijzing laten de KDL-40NX80s zien, tenzij anders aangegeven. Wees voorzichtig en verwond uw handen of vingers niet tijdens de installatie. Houd de tv-standaard niet vast aan het halsgedeelte als u hem verplaatst. Wees voorzichtig en bezeer uw vingers of handen niet als u de tv installeert. Als de tv niet stevig is bevestigd, kan de tv vallen of kan de tv-standaard omvallen en letsels veroorzaken. Zorg ervoor dat u de tv-standaard op een stevige en vlakke ondergrond installeert. Houd rekening met de volgende voorzorgsmaatregelen om dit te voorkomen. Als u de tv-standaard installeert op een zachte ondergrond zoals een mat of een tapijt, plaats daar dan voordien een plaat over. ­ Installeer de tv-standaard niet op een plaats waar deze wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van de verwarming. ­ Installeer de tv-standaard niet op een hete of vochtige plaats of buiten. Opmerking betreffende het verwijderen van de tv-standaard uit de verpakking Houd de tv-standaard stevig vast en behandel deze voorzichtig. Houd voor de installatie een kruiskopschroevendraaier bij de hand die geschikt is voor de schroeven. Als u een elektrische schroevendraaier gebruikt, stel dan het draaimoment in op ongeveer 1, 5 N· Stap 1: De onderdelen controleren Houd de tv vast op het opgegeven punt als u deze verplaatst. 1 Raadpleeg de tabel en meet lengtes A en B vanaf de bovenrand van de tv, zoals te zien is in onderstaande illustratie. Tv-halsbevestigingsschroef (PSW5 × 16) zwart (× 4) Halsomhulselschroef (PSW5 × 16) zwart (× 1) Hoekaanpassingsschroef (PSW5 × 10) zilver Tv-ondersteuningsblokje* WAARSCHUWING Als het netsnoer beklemd raakt onder of tussen onderdelen van de apparatuur, kan dit kortsluiting of elektrische schokken tot gevolg hebben. Houd de tv vast aan het opgegeven punt zodat u uw vingers niet verwondt. Bepaal eerst de installatieplaats en leg de tvstandaard neer voordat u de tv installeert. Aangezien de tv zwaar is, kunt u het beste eerst bepalen waar u deze wilt installeren en de tv-standaard ter plaatse monteren. [. . . ] Stap 3: Veiligheidsmaatregelen om omvallen te voorkomen Neem voldoende maatregelen om te voorkomen dat de tvstandaard omvalt en zo letsels of schade veroorzaakt. Er is een opening waarmee u voorzorgsmaatregelen kunt nemen om ervoor te zorgen dat de tv-standaard niet omvalt, zoals te zien is op de afbeelding hieronder. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij de tv werd geleverd voor meer informatie over de werkwijze. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SU-46NX1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SU-46NX1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag