Gebruiksaanwijzing SONY STR-DN1030 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY STR-DN1030. Wij hopen dat dit SONY STR-DN1030 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY STR-DN1030 te teleladen.


SONY STR-DN1030 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1057 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY STR-DN1030 (11235 ko)
   SONY STR-DN1030 DATASHEET (196 ko)
   SONY STR-DN1030 GUI MENU LIST (523 ko)
   SONY STR-DN1030 QUICK SETUP GUIDE (2342 ko)
   SONY STR-DN1030 QUICK START GUIDE (1024 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY STR-DN1030QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Multi Channel AV Receiver STR-DN1030 NL Hier starten Maak kennis met de beknopte installatiegids IT Per iniziare Benvenuti nella Guida di impostazione rapida PL Rozpocznij tutaj Witamy w Podręczniku szybkiej konfiguracji 1 2 3 4 5 NL IT PL De luidsprekers installeren Configurazione dei diffusori Konfiguracja głośników Uw televisie en andere apparaten aansluiten Collegamento del televisore e di altri dispositivi Podłączanie telewizora i innych urządzeń Overige aansluitingen Altri collegamenti Inne podłączenia De luidsprekers selecteren en optimaliseren Selezione e ottimizzazione dei diffusori Wybór i optymalizacja głośników Afspelen Riproduzione Odtwarzanie NL IT PL Wat zit er in de doos? [. . . ] ·/ / 09 4 NL IT PL Selecteer met de bijgeleverde afstandsbediening het luidsprekerpatroon op basis van uw luidsprekersysteem. Plaats de microfoon ongeveer op oorhoogte op uw normale zitpositie – op de rugleuning van de sofa, bijvoorbeeld. Wanneer er een subwoofer aangesloten is, schakelt u deze in en zet u het volume harder voor u deze activeert. Wanneer de meting afgelopen is, hoort u een pieptoon en krijgt u een ander scherm te zien. Opmerking Als er een code wordt weergegeven op het scherm, raadpleegt u de keerzijde van deze pagina om het probleem te verhelpen. MENU 12 NL Als er na de automatische kalibratie een foutcode of een waarschuwing wordt weergegeven op het scherm van de televisie, kunt u deze hieronder opzoeken. Voer na het uitvoeren van de nodige stappen de automatische kalibratie opnieuw uit. Error Code 32 Error Code 33 ēēEr zijn geen voorluidsprekers aangesloten of er is slechts één voorluidspreker aangesloten. [. . . ] Deze gebruiksaanwijzingen en meer vindt u online op: Questa Guida di impostazione rapida contribuisce al risparmio di carta Per preservare le risorse naturali Sony ha drasticamente ridotto l’uso di carta cessando di includere materiali interamente stampati nelle confezioni. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY STR-DN1030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY STR-DN1030 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag