Gebruiksaanwijzing SONY STR-DH820

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY STR-DH820. Wij hopen dat dit SONY STR-DH820 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY STR-DH820 te teleladen.


SONY STR-DH820 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13593 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY STR-DH820 QUICK START GUIDE (2189 ko)
   SONY STR-DH820 (6821 ko)
   SONY STR-DH820 DATASHEET (192 ko)
   SONY STR-DH820 GUI MENU LIST (523 ko)
   SONY STR-DH820 QUICK START GUIDE (2184 ko)
   SONY STR-DH820 QUICK SETUP GUIDE (2184 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY STR-DH820

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie TV (W) und dann die Zifferntasten, um die Fernsehkanäle auszuwählen. V SHIFT Ändert die Tastenfunktion der Fernbedienung, um die Tasten mit der rosa Beschriftung zu aktivieren. W TV Ändert die Tastenfunktion der Fernbedienung, um die Tasten mit der gelben Beschriftung zu aktivieren. X AMP Aktiviert die Bedienung des Receivers für die Hauptzone (Seite 81). [. . . ] Bijvoorbeeld 1 (audio-opname): Plaats een lege MiniDisc of cassette in het opnameapparaat en pas het opnameniveau aan. Voordat u de tuner gebruikt, moet u de FM- en AMantennes op de receiver aansluiten (pagina 32). tip De afstemschaal voor handmatig afstemmen wordt hieronder weergegeven. Stel in dit geval "Auto Standby" in op "OFF" (pagina 78). Druk op MENU als het GUI-menu niet op het televisiescherm wordt weergegeven. Selecteer uit het menu " FM FM" of " AM AM" en druk dan op of b. Druk op SHIFT en druk dan op de cijfertoetsen om de frequentie in te voeren. Druk op V om van laag naar hoog te scannen en druk op v om van hoog naar laag te scannen. Stel de richting van de AM-kaderantenne af voor een optimale ontvangst bij het afstemmen op een AM-zender. Als u niet kunt afstemmen op een zender Controleer of u de juiste frequentie hebt ingevoerd. Als u nog steeds niet op een zender kunt afstemmen, wordt de frequentie mogelijk niet gebruikt in uw land. U kunt de AM-afstemschaal met de toetsen op de receiver wijzigen in 9 kHz of 10 kHz. U kunt maximaal 30 FM-zenders en 30 AMzenders vooraf instellen als uw favoriete zenders. Stem met Auto Tuning (pagina 52) of Direct Tuning (pagina 52) af op de zender die u wilt instellen. U kunt zenders als volgt opslaan: · Selecteer uit het menu " FM FM" of " AM AM" en druk dan op of b. Op deze receiver kunt u ook gebruikmaken van RDS (Radio Data System), waarmee radiozenders aanvullende informatie kunnen verzenden met het gewone programmasignaal. Deze receiver beschikt over gemakkelijke RDS-functies, zoals de weergave van een naam serviceprogramma. * * Niet alle FM-zenders bieden de RDS-service, en ze bieden ook niet allemaal hetzelfde type services. Als u niet vertrouwd bent de RDSservices in uw land, neemt u contact op met de lokale radiozenders voor meer informatie. Als u afstemt op een zender die RDS-services biedt, gaat "RDS" branden en wordt de naam serviceprogramma* op het televisiescherm en het displaypaneel weergegeven. * Als er geen RDS-uitzending wordt ontvangen, wordt er geen naam serviceprogramma weergegeven. Druk herhaaldelijk op V/v om een teken te selecteren en druk dan op b. [. . . ] Zie "Compatibele USBapparaten" (pagina 48) voor type apparaten die ondersteund worden. Schakel de receiver uit en sluit het USBapparaat opnieuw aan, zet vervolgens de receiver opnieuw aan. USB-apparaten geformatteerd met andere bestandsystemen dan FAT16 of FAT32 worden niet ondersteund. * · Als u een USB-apparaat met partities gebruikt, kunnen alleen de audiobestanden op de eerste partitie worden afgespeeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY STR-DH820

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY STR-DH820 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag