Gebruiksaanwijzing SONY STR-DA3700ES SNELSTARTGIDS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY STR-DA3700ES. Wij hopen dat dit SONY STR-DA3700ES handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY STR-DA3700ES te teleladen.


SONY STR-DA3700ES SNELSTARTGIDS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (944 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY STR-DA3700ES (7886 ko)
   SONY STR-DA3700ES (9364 ko)
   SONY STR-DA3700ES (7844 ko)
   SONY STR-DA3700ES DATASHEET (211 ko)
   SONY STR-DA3700ES QUICK SETUP GUIDE (982 ko)
   SONY STR-DA3700ES DIMENSIONS DIAGRAM (121 ko)
   SONY STR-DA3700ES QUICK STARTING GUIDE (937 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY STR-DA3700ESSNELSTARTGIDS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1-kanaals luidsprekersystemen met surround achterluidsprekers of hoge voorluidsprekers. [. . . ] Stem in met EULA om het Easy Setup-scherm te laten verschijnen en stel de receiver in door de instructies op het Easy Setup-scherm te volgen. Stel "HDMI Audio Output" in op "Auto" voor een Sony Blu-ray Disc-speler (vanaf 1 september 2011). Na het verrichten van de bovenstaande aansluitingen en instellingen sluit u de receiver aan op een router met behulp van een LAN-kabel om Internet video te bekijken door gewoon de gewenste content te selecteren. Voor details betreffende het aansluiten van de LAN-kabel, zie "5: Aansluiting op een netwerk" in de gebruiksaanwijzing van de receiver. [. . . ] Voor details omtrent de bediening, zie "Internet video" in de gebruiksaanwijzing van de receiver. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY STR-DA3700ES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY STR-DA3700ES zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag