Gebruiksaanwijzing SONY SS-AR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SS-AR1. Wij hopen dat dit SONY SS-AR1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SS-AR1 te teleladen.


SONY SS-AR1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (678 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SS-AR1 (165 ko)
   SONY SS-AR1 (173 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SS-AR1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Rechter Lautsprecher Linker Lautsprecher Speisen Sie nicht ununterbrochen die folgenden Signale ein. Nederlands Voor klanten in Europa Opmerking voor klanten: de volgende informatie geldt enkel voor apparatuur verkocht in landen waar de EUrichtlijnen van kracht zijn. [. . . ] Om de capaciteiten van de luidsprekers ten volle te kunnen benutten, dient u rekening te houden met de volgende punten bij het plaatsen. Ώ Plaats het luidsprekersysteem dicht bij een harde muur met de achterzijde ongeveer 50 cm van de muur verwijderd.  Plaats de rechter- en linkerluidspreker in gelijkaardige akoestische omgevingen. Ώ Plaats het luidsprekersysteem zodat de tweeters zich op gelijke hoogte met uw oren bevinden wanneer u neerzit. Ώ Plaats elke luidspreker aan een hoek van een gelijkbenige driehoek. Als u de luidsprekers niet ver genoeg uit elkaar kunt zetten, richt u deze iets naar buiten. Als u de luidsprekers verder dan 2 meter uit elkaar moet zetten, richt u deze iets naar binnen om een beter stereogeluid te verkrijgen. Ώ Plaats uw handen of bepaalde voorwerpen niet in de verluchtingsopeningen (boven of onder) aan de achterzijde van de behuizing. Ώ Probeer voorwerpen die in een verluchtingsopening terechtgekomen zijn nooit zelf te verwijderen. Is dit wel het geval, dan moet u deze rechtsom draaien om ze vast te schroeven. *1 Zorg ervoor dat het rooster correct georiënteerd is voor u het bevestigt. controleer na het aanbrengen van het rooster of de uitsteeksels correct in de openingen aangebracht zijn. [. . . ]  Het reinigingsdoekje kan gewassen en herhaaldelijk gebruikt worden. Luisterpositie E Schade aan de luidsprekers vermijden Haal de luidsprekers, netwerkcircuits of de behuizing niet uit elkaar en wijzig deze niet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SS-AR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SS-AR1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag