Gebruiksaanwijzing SONY SS-AC5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SS-AC5. Wij hopen dat dit SONY SS-AC5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SS-AC5 te teleladen.


SONY SS-AC5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (242 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SS-AC5 ANNEXE 1 (249 ko)
   SONY SS-AC5 ANNEXE 1 (249 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SS-AC5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Voor klanten in Europa Opmerking voor klanten: de volgende informatie geldt enkel voor apparatuur verkocht in landen waar de EU-richtlijnen van kracht zijn. [. . . ] ˎˎ Plaats de luidsprekers dicht bij een harde muur met de achterzijde meer dan ˎˎ 10 cm van de muur verwijderd. Plaats de luidsprekers zodat de tweeters zich op gelijke hoogte met uw oren ˎˎ bevinden wanneer u neerzit. Plaats de luidsprekers op een gelijke afstand van de luisterpositie en in dezelfde ˎˎ hoek. Als ˎˎ u de luidsprekers niet ver genoeg uit elkaar kunt zetten, richt u deze iets naar buiten. Als u de luidsprekers verder dan 2 meter uit elkaar moet zetten, richt u deze iets naar binnen om een beter stereogeluid te verkrijgen. 7, 6 kg Dostarczone akcesoria Instrukcja obsługi (1) Zet de luidsprekers niet op de volgende plaatsen: Op ˎˎ plaatsen die blootgesteld zijn aan hoge temperaturen of direct zonlicht Op ˎˎ plaatsen die zeer stoffig of vuil zijn Op ˎˎ plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad In ˎˎ de buurt van broncomponenten (cd-spelers, opnameapparaten enz. ) In ˎˎ de buurt van magnetische kaarten (creditcards, pendelpassen enz. ) Magnetische kaarten kunnen beschadigd raken door de magneten aanwezig in de luidsprekers. [. . . ] Wanneer bepaalde vlekken moeilijk verwijderbaar zijn, veegt u deze af met een ˎˎ zachte doek die bevochtigd is met zeepwater en goed uitgewrongen is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SS-AC5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SS-AC5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag