Gebruiksaanwijzing SONY SRS-GV20IP QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SRS-GV20IP. Wij hopen dat dit SONY SRS-GV20IP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SRS-GV20IP te teleladen.


SONY SRS-GV20IP QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (347 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SRS-GV20IP (838 ko)
   SONY SRS-GV20IP SNELSTARTGIDS (349 ko)
   SONY SRS-GV20IP DATASHEET (183 ko)
   SONY SRS-GV20IP STARTUP GUIDE (349 ko)
   SONY SRS-GV20IP REFERENCE GUIDE (1649 ko)
   SONY SRS-GV20IP IPOD COMPATIBILITY (872 ko)
   SONY SRS-GV20IP QUICK STARTING GUIDE (349 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SRS-GV20IPQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een meer gedetailleerde beschrijving kunt u vinden in de complete gebruiksaanwijzing die bij uw tuner/versterker is geleverd. [. . . ] U kunt gemakkelijk de juiste instellingen maken door uw luidsprekerpatroon te kiezen. Zoek uw luidsprekerpatroon aan de hand van de afbeelding op de achterste pagina. ) G Surround-achterluidspreker / Bakre surroundhögtalare / Diffusore posteriore surround / Tylny glonik dwiku przestrzennego 6 gewone luidsprekers en een subwoofer 6 högtalare och en subwoofer 6 diffusori e un subwoofer 6 kolumn glonikowych i subwoofer Zie de afbeelding links en volg de onderstaande pijlen (ja) voor de luidsprekers die u wel hebt of de onderbroken pijlen (nee) voor de luidsprekers die u niet hebt. 5 gewone luidsprekers en een subwoofer 5 högtalare och en subwoofer 5 diffusori e un subwoofer 5 kolumn glonikowych i subwoofer [. . . ] ) G Surround-achterluidspreker / Bakre surroundhögtalare / Diffusore posteriore surround / Tylny glonik dwiku przestrzennego 6 gewone luidsprekers en een subwoofer 6 högtalare och en subwoofer 6 diffusori e un subwoofer 6 kolumn glonikowych i subwoofer Zie de afbeelding links en volg de onderstaande pijlen (ja) voor de luidsprekers die u wel hebt of de onderbroken pijlen (nee) voor de luidsprekers die u niet hebt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SRS-GV20IP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SRS-GV20IP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag