Gebruiksaanwijzing SONY SRS-A205

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SRS-A205. Wij hopen dat dit SONY SRS-A205 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SRS-A205 te teleladen.


SONY SRS-A205 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (126 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SRS-A205 (126 ko)
   SONY SRS-A205 (126 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SRS-A205

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht, om gevaar voor brand of een elektrische schok te voorkomen. [. . . ] Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht, om gevaar voor brand of een elektrische schok te voorkomen. Open de behuizing niet, om gevaar voor elektrische schokken te vermijden. Plaats het luidsprekersysteem niet in de directe nabijheid van een verwarming, in het directe zonlicht, of op een plaats die bloot staat aan stof, vocht, regen of schokken. Het volume regelen Regel het volume met de volumeregelaar van de aangesloten apparatuur. Maak de haak onderaan de luidsprekerkap tussen de luidsprekervoetjes los (Zie afb. Verwijder de luidsprekerkap na het losmaken van de haak door lichtjes aan weerskanten te knijpen en hem van de luidspreker te trekken zoals afgebeeld Plaats de luidsprekerkap vooraan op de luidspreker en steek de haak in het slot onderaan op de luidspreker tot hij vastklikt (Zie afb. [. . . ] Maak de haak onderaan de luidsprekerkap tussen de luidsprekervoetjes los (Zie afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SRS-A205

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SRS-A205 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag