Gebruiksaanwijzing SONY SPK-AS2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SPK-AS2. Wij hopen dat dit SONY SPK-AS2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SPK-AS2 te teleladen.


SONY SPK-AS2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (802 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SPK-AS2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kennisgeving voor klanten in de landen waar EUrichtlijnen van toepassing zijn Producent: Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan Voor EU-product conformiteit: Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland ˎˎDe camera kan gedurende 30 minuten tot op een diepte van 5 m onder water worden gebruikt. ˎˎStel de waterdichte behuizing niet bloot aan krachtige waterstralen zoals van een waterkraan. [. . . ] ˎˎLaat de waterdichte behuizing niet gedurende een lange periode in direct zonlicht of op een zeer warme en vochtige plaats liggen. Als u de waterdichte behuizing toch in direct zonlicht moet laten liggen, moet u de waterdichte behuizing bedekken met een handdoek of andere bescherming. ˎˎWanneer de camera oververhit raakt, is het mogelijk dat deze automatisch uitgeschakeld wordt, of dat de opname mislukt. Om de camera opnieuw te kunnen gebruiken, laat u deze even liggen in een koude ruimte om af te koelen. ˎˎAls er zonnebrandolie op de waterdichte behuizing terechtkomt, moet u deze grondig reinigen met lauw water. Als u de zonnebrandolie niet van de waterdichte behuizing verwijdert, kan de buitenkant van de waterdichte behuizing verkleuren of beschadigd raken (er kunnen scheurtjes in het oppervlak ontstaan). ˎˎBewaar de waterdichte behuizing niet op een koude, zeer hete of vochtige plaats of samen met naftaleen of kamfer. Waterlekkage Als er waterlekkage optreedt, mag u de waterdichte behuizing niet langer aan water blootstellen. ˎˎAls de camera nat wordt, moet u deze onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde Sony-handelaar brengen. ˎˎMocht het voorvallen dat een defect van de waterdichte behuizing leidt tot waterschade, kan Sony niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan het apparaat in de behuizing (camera, accu enz. [. . . ] De waterdichte behuizing opbergen ˎˎOm te vermijden dat de O-ring slijtage gaat vertonen, bewaart u de waterdichte behuizing in een koude, goed verluchte ruimte. În aceste situaţii, se poate forma condens sau pot apărea scurgeri, iar camera poate suferi deteriorări. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SPK-AS2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SPK-AS2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag