Gebruiksaanwijzing SONY SPA-TA1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SPA-TA1. Wij hopen dat dit SONY SPA-TA1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SPA-TA1 te teleladen.


SONY SPA-TA1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (619 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SPA-TA1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer de smartphone/tablet bevestigd is aan dit ˎˎ tabletbevestigingsstuk en de camera eveneens bevestigd is, mag u deze niet krachtig heen en weer bewegen of blootstellen aan krachtige schokken. [. . . ] ΍ Verdraai de camera naar de "LOCK"-positie tot u een klik hoort. Ό camera verwijderen De Verschuif de verwijderhendel en houd deze vast, en verdraai de camera. Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn Producent: Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan Voor EU-product conformiteit: Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland Voor de illustraties van de camera in deze ˎˎ handleiding wordt de DSC-QX10 gebruikt. Raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing van uw ˎˎ camera voor meer informatie over het gebruik. Als ˎˎ u het tabletbevestigingsstuk bevestigt aan uw camera, is het aan te raden de riem te gebruiken om te voorkomen dat de camera valt. Bij ˎˎ dit tabletbevestigingsstuk zijn geen camera en smartphonebevestigingsstuk geleverd. Zorg ervoor dat er geen knoppen ingedrukt blijven ˎˎ na het bevestigen van de smartphone/tablet. Als ˎˎ u krachtig op het lcd-scherm van de smartphone/tablet drukt terwijl het tabletbevestigingsstuk bevestigd is, kunnen de smartphone/tablet en het tabletbevestigingsstuk beschadigd raken. [. . . ] Nu ˎˎ balansaţi camera atâta vreme cât un smartphone/tabletă este ataşat(ă) la ea deoarece smartphone-ul/tableta pot ieşi din carcasa de fixare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SPA-TA1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SPA-TA1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag