Gebruiksaanwijzing SONY SPA-ACX1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SPA-ACX1. Wij hopen dat dit SONY SPA-ACX1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SPA-ACX1 te teleladen.


SONY SPA-ACX1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (549 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SPA-ACX1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Funda preparada  Vaststellen van de onderdelen Wanneer de smartphone in deze bevestigingsbehuizing zit en ˎˎ de camera is bevestigd, mag u er niet mee zwaaien of hem op een andere manier blootstellen aan sterke schokken. [. . . ] Kennisgeving voor klanten in de landen waar EUrichtlijnen van toepassing zijn Dit product werd geproduceerd door of in opdracht van Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. Vragen met betrekking tot product conformiteit gebaseerd op EU-wetgeving kunnen worden gericht aan de gemachtigde vertegenwoordiger, Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u door naar de adressen in de afzonderlijke service of garantie documenten. Raadpleeg voor details omtrent het gebruik tevens de ˎˎ handleiding van uw camera. Wanneer u deze bevestigingsbehuizing aan uw camera ˎˎ vastmaakt, moet u de riem gebruiken om te voorkomen dat de camera kan vallen. Als ˎˎ de NFC-verbinding niet soepel tot stand komt, moet u de volgende procedures proberen. [. . . ] Observaţii  Desprinderea camerei de la această Uwagi na temat użytkowania Când faceţi să culiseze maneta de eliberare de pe cameră, rotiţi până la capăt camera în sensul opus celui folosit la fixarea ei, apoi desfaceţi camera de pe carcasa de fixare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SPA-ACX1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SPA-ACX1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag