Gebruiksaanwijzing SONY SLT-A99

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SLT-A99. Wij hopen dat dit SONY SLT-A99 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SLT-A99 te teleladen.


SONY SLT-A99 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3045 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SLT-A99

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vor der Verwendung Hinweise zu GPS-kompatiblen Geräten (nur SLT-A99V) • Um zu bestimmen, ob Ihre Kamera die GPS-Funktion unterstützt, überprüfen Sie die Modellbezeichnung Ihrer Kamera. [. . . ] ) (DRO/Auto HDR) t Wählen Sie die gewünschte Deaktiviert die DRO/Auto HDR-Funktionen. ) t Wählen Sie die gewünschte Einstellung Schaltet die Gesichtserkennung aus. € Wenn die Kamera die Zielgesichter erkennt, erscheinen orangefarbene Gesichtserkennungsrahmen um die Gesichter herum. Beachten Sie außerdem die Gebrauchsanleitung, die mit dem Fernsehgerät mitgeliefert wurde. [. . . ] Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Daten wiederherzustellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SLT-A99

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SLT-A99 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag