Gebruiksaanwijzing SONY SELP1650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SELP1650. Wij hopen dat dit SONY SELP1650 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SELP1650 te teleladen.


SONY SELP1650 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (211 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SELP1650

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lijn de witte markering op de lenscilinder uit met de witte markering op de camera (montagemarkeringen). Plaats vervolgens de lens in de lensfitting van de camera en draai de lens rechtsom tot deze vastklikt. [. . . ] € DMF (Direct handmatig scherpstellen) Als de camera in automatisch scherpstellen heeft scherpgesteld, kunt u handmatig fijnafstellen. Vignettierung ˎˎ Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bei Bildschirms dunkler als die Mitte werden. Voorzorgsmaatregelen die gelden voor alle lenzen, zoals opmerkingen bij het gebruik, vindt u in het afzonderlijke document "Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik". Deze lens is ontworpen voor Sony α-camerasysteem camera’s met montagestuk E. Voor meer informatie over compatibiliteit, bezoekt u de Sony-website in uw gebied, of neemt u contact op met uw Sony-dealer of plaatselijk bevoegde Sony-servicefaciliteit. Voor meer informatie over modi-instellingen, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de camera is geleverd. ) 4 Opmerkingen voor het gebruik ˎˎ u de camera draagt terwijl de lens is bevestigd, dient u Als zowel de camera als lens stevig vast te houden. ˎˎ Houd onderdelen vna de lens die uitsteken tijdens het in-/ uitzoomen niet vast. ˎˎ Wanneer u de camera aan het statief bevestigd, dient u erop te letten dat de zoom/scherpstelring de statiefkop niet raakt (statiefmontage). ˎˎ Tijdens het opnemen van films, kan het werkingsgeluid van de camera of lens worden opgenomen. [. . . ] ˎˎ kunt de voorlensdop op twee manieren, (1) en (2), U bevestigen/verwijderen. Wanneer u de lensdop bevestigt/ verwijdert terwijl de lenskap is bevestigd, gebruikt u methode (2). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SELP1650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SELP1650 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag