Gebruiksaanwijzing SONY SEL-55210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SEL-55210. Wij hopen dat dit SONY SEL-55210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SEL-55210 te teleladen.


SONY SEL-55210 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (204 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SEL-55210 (403 ko)
   SONY SEL55210 (403 ko)
   SONY SEL-55210 DATASHEET (175 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SEL-55210

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4-295-751-11(1)  Interchangeable Lens Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Bruksanvisning Istruzioni per l’uso Manual de instruções Setzen Sie die Gegenlichtblende auf die Fassung am Ende des Objektivtubus und drehen Sie sie im Uhrzeigersinn, bis sie einrastet. [. . . ] Printed in Thailand  Scherpstellen Er zijn twee manieren om scherp te stellen. • DMF (Direct handmatig scherpstellen) Als de camera in automatisch scherpstellen heeft scherpgesteld, kunt u handmatig fijnafstellen. *1 Die oben für die entsprechende KleinbildkameraBrennweite und den Sichtwinkel angegebenen Werte gelten für Digitalkameras mit Wechselobjektiv, die mit einem Bildsensor im Format APS-C ausgestattet sind. Voor meer informatie over modi-instellingen, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de camera is geleverd. Vignettierung ˎˎ Bei Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bildschirms dunkler als die Mitte werden.  –1 In deze handleiding vindt u informatie over het gebruik van lenzen. Opmerkingen over het gebruik, vindt u in het afzonderlijke document "Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik". Deze lens is ontworpen voor Sony α-camerasysteem camera’s met montagestuk E. [. . . ]  Vaststellen van de onderdelen 1 Scherpstelring 2 Zoomring 3 Schaal voor brandpuntsafstand 4 Markeringen voor brandpuntsafstand 5 Contactpunten van de lens* 6 Mountagemarkeringen * Raak niet de contactpunten van de lens aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SEL-55210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SEL-55210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag