Gebruiksaanwijzing SONY SEL-30M35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SEL-30M35. Wij hopen dat dit SONY SEL-30M35 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SEL-30M35 te teleladen.


SONY SEL-30M35 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (251 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SEL-30M35 (264 ko)
   SONY SEL-30M35 (264 ko)
   SONY SEL-30M35 (488 ko)
   SONY SEL30M35 (541 ko)
   SONY SEL30M35 (474 ko)
   SONY SEL-30M35 DATASHEET (178 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SEL-30M35

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎ U kunt de voorlensdop op twee manieren, (1) en (2), bevestigen/verwijderen. Bei Verwendung eines im Fachhandel erhältlichen Belichtungsmesser oder beim Aufnehmen mit der manuellen Blitzfunktion, die bei manchen externen Blitzgeräten zur Verfügung steht, stellen Sie die Belichtung etwas höher als den angegebenen Wert ein. [. . . ] 5 Macro (SEL30M35) 45 6-7 50° 0, 095 1, 0 f/22 49 62, 0×55, 5 138  Scherpstellen Er zijn twee manieren om scherp te stellen. • DMF (Direct handmatig scherpstellen) Als de camera in automatisch scherpstellen heeft scherpgesteld, kunt u handmatig fijnafstellen. Voor meer informatie over modi-instellingen, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de camera is geleverd. *1 Der oben gezeigte Wert für die entsprechende Kleinbildkamera-Brennweite gilt für Kameras mit Wechselobjektiv, die mit einem Bildsensor im Format APS-C ausgestattet sind. Macrofotografie Let op bij het gebruik van in de handel verkrijgbare belichtingsmeter of handmatige flitseropnamefunctie Bij het dichtbij opnemen van een onderwerp met de E 30mm F3. Bij het opnemen in automatische belichtingsmodus of gemeten handmatige modus (bijvoorbeeld de AUTOmodus van de camera), wordt de belichting automatisch afgesteld. Bij gebruik van een in de handel verkrijgbare belichtingsmeter of bij het opnemen met de handmatige flitserfunctie die op sommige externe flitsunits verkrijgbaar is, dient u de belichting hoger in te stellen dan de aangegeven waarde. Voorzorgsmaatregelen die gelden voor alle lenzen, zoals opmerkingen bij het gebruik, vindt u in het afzonderlijke document "Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik". Deze lens is ontworpen voor Sony α-camerasysteem camera’s met montagestuk E. ˎˎ Wanneer twee of meer onderwerpen op verschillende afstanden elkaar overlappen in het AF-gebied, kan het voor de camera moeilijk zijn om automatisch scherp te stellen. [. . . ] De hierboven gegeven brandpuntsafstand gaat ervan uit dat de lens is scherpgesteld op oneindig. Bijgeleverd toebehoren Lens (1), Voorste lensdop (1), Achterste lensdop (1), Lenskap* (1), Handleiding en documentatie * De lenskap is bevestigd aan de lnes als de lens wordt verzonden vanaf de fabriek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SEL-30M35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SEL-30M35 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag