Gebruiksaanwijzing SONY SEL-24F18Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SEL-24F18Z. Wij hopen dat dit SONY SEL-24F18Z handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SEL-24F18Z te teleladen.


SONY SEL-24F18Z : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (255 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SEL-24F18Z (264 ko)
   SONY SEL-24F18Z (264 ko)
   SONY SEL-24F18Z Ľ (531 ko)
   SONY SEL-24F18Z (488 ko)
   SONY SEL24F18Z (491 ko)
   SONY SEL-24F18Z Ľ (531 ko)
   SONY SEL-24F18Z DATASHEET (177 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SEL-24F18Z

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ) Terwijl u de lensontgrendelingsknop op de camera ingedrukt houdt, draait u de lens zo ver mogelijk linksom tot deze stopt.  De lenskap bevestigen (bijgeleverd) U kunt het beste een lenskap gebruiken om lichtvlekken te voorkomen en voor een optimale beeldkwaliteit te zorgen. [. . . ] • DMF (Direct handmatig scherpstellen) Als de camera in automatisch scherpstellen heeft scherpgesteld, kunt u handmatig fijnafstellen. Voorzorgsmaatregelen die gelden voor alle lenzen, zoals opmerkingen bij het gebruik, vindt u in het afzonderlijke document "Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik". 8 OSS zijn ontworpen voor Sony α-camerasysteem camera’s met montagestuk E. 8 ZA is gezamenlijk ontwikkeld door Carl Zeiss en Sony Corporation en ontworpen voor Sony-camera’s met montagestuk E. Deze lens is geproduceerd volgens de strikte normen en het kwaliteitsgarantiesysteem van Carl Zeiss. Voor meer informatie over modi-instellingen, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de camera is geleverd. 5 Macro) Let op bij het gebruik van in de handel verkrijgbare belichtingsmeter of handmatige flitseropnamefunctie Bij het dichtbij opnemen van een onderwerp met de E 30mm F3. Bij het opnemen in automatische belichtingsmodus of gemeten handmatige modus (bijvoorbeeld de AUTOmodus van de camera), wordt de belichting automatisch afgesteld. Bij gebruik van een in de handel verkrijgbare belichtingsmeter of bij het opnemen met de handmatige flitserfunctie die op sommige externe flitsunits verkrijgbaar is, dient u de belichting hoger in te stellen dan de aangegeven waarde. Belichtungskompensation Aufnahmeabstand (m) 0, 095 +2/3 0, 098 +1/3 0, 159 0 ∞ Opmerkingen voor het gebruik ˎˎ Als u de camera draagt terwijl de lens is bevestigd, dient u zowel de camera als lens stevig vast te houden. [. . . ] Plaats vervolgens de lens in de lensfitting van de camera en draai de lens rechtsom tot deze vastklikt. ˎˎ Druk niet op de lensontgrendelingsknop op de camera terwijl u de lens bevestigt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SEL-24F18Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SEL-24F18Z zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag