Gebruiksaanwijzing SONY SEL20F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SEL20F28. Wij hopen dat dit SONY SEL20F28 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SEL20F28 te teleladen.


SONY SEL20F28 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (754 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SEL20F28

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ) Terwijl u de lensontgrendelingsknop op de camera ingedrukt houdt, draait u de lens zo ver mogelijk linksom tot deze stopt. ˎˎ Voordat u de lens eraf haalt, zet u de camera uit of drukt u op de weergaveknop op de camera en zorgt u ervoor dat de lens is ingetrokken. 6 OSS E-mount ©2013 Sony Corporation Für weitere Informationen zur Kompatibilität besuchen Sie die Sony-Website für Ihr Gebiet oder wenden Sie sich an Ihren Sony-Fachhändler oder die nächstliegende autorisierte Sony-Kundendienstvertretung. [. . . ] 6 OSS E-mount ©2013 Sony Corporation Für weitere Informationen zur Kompatibilität besuchen Sie die Sony-Website für Ihr Gebiet oder wenden Sie sich an Ihren Sony-Fachhändler oder die nächstliegende autorisierte Sony-Kundendienstvertretung. Ό In-/uitzoomen Om de gewenste brandpuntsafstand af te stellen, schuift u de zoomhendel of draait u aan de zoom/scherpstelring. ˎˎ Wanneer de camera is ingesteld op MF (handmatig scherpstellen), dan stelt de zoom/scherpstelring de scherpstelling af. ˎˎ Wanneer de camera is ingesteld op AF (automatisch scherpstellen) of MF (handmatig scherpstellen), dan stelt de zoomhendel de scherpstelling af. ˎˎ Voor meer informatie over modi-instellingen voor scherpstellen, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij de camera is geleverd. ˎˎ Indien u zich zorgen maakt over het geluid van de zoomring tijdens het opnemen van films, dan raden wij u aan te zoomen met de zoomhendel. Houd uw vinger lichtjes op de zoomhendel tijdens werking zodat u deze niet per ongeluk beweegt. ˎˎ Wanneer u een camera gebruikt zonder lenscompensatiefunctie, zal vervorming of schaduwvorming optreden bij groothoekopnamen. Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de flitser ˎˎ u een flitser gebruikt, moet u foto’s maken vanaf een Als afstand van ten minste 1 meter vanaf het onderwerp. Bij bepaalde combinaties van lens/flitser kan de lens het licht van de flitser gedeeltelijk blokkeren, waardoor een schaduw aan de onderkant van het beeld ontstaat. *1 De hierboven getoonde waarden voor gelijkwaardig 35mmformaat brandpuntsafstand en kijkhoek zijn voor digitale camera’s met verwisselbare lens uitgerust met een APS-C format beeldsensor. De hierboven gegeven brandpuntsafstand gaat ervan uit dat de lens is scherpgesteld op oneindig. ˎˎ dem Abnehmen des Objektivs schalten Sie die Kamera aus Vor oder drücken die Wiedergabetaste an der Kamera und stellen sicher, dass das Objektiv eingezogen ist. vignetteren ˎˎ Wanneer u de lens gebruikt , worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. [. . . ] ˎˎ dem Abnehmen des Objektivs schalten Sie die Kamera aus Vor oder drücken die Wiedergabetaste an der Kamera und stellen sicher, dass das Objektiv eingezogen ist. vignetteren ˎˎ Wanneer u de lens gebruikt , worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SEL20F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SEL20F28 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag