Gebruiksaanwijzing SONY SEL16F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SEL16F28. Wij hopen dat dit SONY SEL16F28 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SEL16F28 te teleladen.


SONY SEL16F28 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (391 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SEL16F28 annexe 4 (538 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 5 (522 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 2 (389 ko)
   SONY SEL16F28 (621 ko)
   SONY SEL16F28 (620 ko)
   SONY SEL16F28 (540 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 6 (538 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 7 (522 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 4 (718 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 1 (719 ko)
   SONY SEL16F28 annexe 3 (616 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SEL16F28

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Scherpstelring 3 Zoomring 4 Schaal voor brandpuntsafstand 5 Markeringen voor brandpuntsafstand 6 Contactpunten van de lens*2 7 Mountagemarkeringen 1 Markeringen voor kap 2 Zoomring 3 Schakelaar voor zoomvergrendeling 4 Markeringen voor brandpuntsafstand 5 Schaal voor brandpuntsafstand 6 Scherpstelring 7 Contactpunten van de lens*2 8 Mountagemarkeringen Kunt de voorlensdop op twee manieren, (1) en (2), U bevestigen/verwijderen. [. . . ] Plaats de lenskap op de fitting van de lens en draai de kap rechtsom tot de rode punt op de lenskap is uitgelijnd met de rode lijn op de lens (markeringen voor kap) en de lenskap op zijn plaats vastklikt. Er u de ingebouwde flitser of de bij de camera geleverde Als flitser gebruikt, moet u de lenskap verwijderen om te voorkomen dat het licht van de flitser wordt geblokkeerd. Voorzorgsmaatregelen die gelden voor alle lenzen, zoals opmerkingen bij het gebruik, vindt u in het afzonderlijke document "Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik". Deze lens is ontworpen voor Sony -camerasysteem camera's met montagestuk E. Dit voorkomt dat de loop van de lens uitschuift door het gewicht van de lens als deze wordt gedragen. Zet de lens geheel terug op W (groothoek) voordat u de schakelaar voor zoomvergrendeling instelt. Schuif de schakelaar voor zoomvergrendeling naar de richting om de zoom te vergrendelen. Opmerkingen voor het gebruik U de camera draagt terwijl de lens is bevestigd, dient u Als zowel de camera als lens stevig vast te houden. [. . . ] Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bei Bildschirms dunkler als die Mitte werden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SEL16F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SEL16F28 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag