Gebruiksaanwijzing SONY SAL-85F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL-85F28. Wij hopen dat dit SONY SAL-85F28 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL-85F28 te teleladen.


SONY SAL-85F28 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (279 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL-85F28 (280 ko)
   SONY SAL-85F28 (280 ko)
   SONY SAL85F28 (506 ko)
   SONY SAL-85F28 (506 ko)
   SONY SAL85F28 ANNEXE 2 (1000 ko)
   SONY SAL-85F28 DATASHEET (174 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL-85F28

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer u de lens gebruikt, worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. [. . . ] ˎˎAls u de camera met ingebouwde flitser gebruikt, moet u de lenskap verwijderen om te voorkomen dat het licht van de flitser wordt geblokkeerd. 4-5 29° 19° 0, 6 0, 2 F22 55 70 × 52  Scherpstellen Als AF (automatisch scherpstellen) is geselecteerd, stelt de camera automatisch scherp. ˎˎRaak de draaiende scherpstelring niet aan als de camera automatisch scherpstelt. ˎˎU kunt bij deze lens niet de functie direct handmatig scherpstellen van de camera gebruiken. (Sommige camera’s hebbben geen functie direct handmatig scherpstellen. Als uw camera deze functie heeft, dan wordt deze beperking uitgelegd in de gebruiksaanwijzing in het gedeelte over scherpstellen). ˎˎU kunt niet de AF/MF-knop van deze camera gebruiken om AF/MF met deze lens te besturen. Als uw camera deze knop heeft, dan wordt deze beperking uitgelegd in de gebruiksaanwijzing in het gedeelte over scherpstellen). Bei Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bildschirms dunkler als die Mitte werden. 5 8 2 10 3 In MF (handmatig scherpstellen)-modus, kunt u scherpstellen door de scherstelring te draaien terwijl u door de zoeker kijkt. [. . . ] Opmerkingen voor het gebruik ˎˎAls u de camera draagt terwijl de lens is bevestigd, dient u zowel de camera als lens stevig vast te houden. ˎˎHoud de camera niet vast bij onderdelen van de lens die uitsteken tijdens het scherpstellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL-85F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL-85F28 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag