Gebruiksaanwijzing SONY SAL-35F18

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL-35F18. Wij hopen dat dit SONY SAL-35F18 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL-35F18 te teleladen.


SONY SAL-35F18 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (260 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL-35F18 (256 ko)
   SONY SAL-35F18 (256 ko)
   SONY SAL35F18 (482 ko)
   SONY SAL-35F18 (481 ko)
   SONY SAL-35F18 DATASHEET (175 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL-35F18

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. Setzen Sie die Gegenlichtblende auf die Fassung am Ende des Objektivtubus und drehen Sie sie im Uhrzeigersinn, bis sie an der richtigen Stelle einrastet. [. . . ] (Sommige camera’s hebbben geen functie direct handmatig scherpstellen. Als uw camera deze functie heeft, dan wordt deze beperking uitgelegd in de gebruiksaanwijzing in het gedeelte over scherpstellen). ˎˎU kunt niet de AF/MF-knop van deze camera gebruiken om AF/MF met deze lens te besturen. Als uw camera deze knop heeft, dan wordt deze beperking uitgelegd in de gebruiksaanwijzing in het gedeelte over scherpstellen). Bei Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bildschirms dunkler als die Mitte werden. 4 In MF (handmatig scherpstellen)-modus, kunt u scherpstellen door de scherstelring te draaien terwijl u door de zoeker kijkt, etc. Ft m Schakelen tussen AF (automatisch scherpstellen) en MF (handmatig scherpstellen) U kunt schakelen tussen automatisch scherpstellen en handmatig scherpstellen door gebruik te maken van de scherpstelschakelaar op de lens. Zorg ervoor dat u de scherpstelschakelaar (hendel) op de camera op AF zet. ˎˎZorg ervoor dat u voor handmatig scherpstellen de scherpstelschakelaar op de lens op MF zet. De scherpstelring met kracht draaien zonder naar MF te schakelen, kan de scherpstelring beschadigen. Opnamen maken op oneindig in MF Het scherpstelmechanisme gaat iets voorbij oneindigheid om nauwkeurig te kunnen scherpstellen bij verschillende gebruikstemperaturen. In deze gebruiksaanwijzing vindt u informatie over het gebruik van lenzen. [. . . ] ) Als u een camera met een ingebouwde flitser gebruikt, dient u de lenskap te verwijderen en foto’s te maken vanaf een afstand van ten minste 1 meter vanaf het onderwerp. Bij bepaalde combinaties van lens/flitser kan de lens het licht van de flitser gedeeltelijk blokkeren, waardoor een schaduw aan de onderkant van het beeld ontstaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL-35F18

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL-35F18 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag