Gebruiksaanwijzing SONY SAL300F28G2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL300F28G2. Wij hopen dat dit SONY SAL300F28G2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL300F28G2 te teleladen.


SONY SAL300F28G2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (345 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL300F28G2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎWhen you carry the camera with the lens attached, make sure to hold both the camera and the lens steadily. [. . . ] ˎˎWanneer u de camera meeneemt terwijl de lens is bevestigd, moet u zowel de camera als de lens vasthouden. ˎˎDeze lens is niet waterbestendig, hoewel hij wel is ontworpen voor stofbestendigheid en spatbestendigheid. ˎˎLet erop dat u de lens niet laat vallen als u deze opbergt of draagt. ˎWanneer u de lens gebruikt , worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. Naam (modelnaam) Vergelijkbare brandpuntsafstand voor 35-mm camera's*1 (mm) Lensgroepenelementen*2 Weergavehoek 1*3 Weergavehoek 2*3 Minimale scherpstelling*4 (m) Maximale vergroting (×) Minimale f-stop Filterdiameter (mm) Afmetingen (maximale diameter × hoogte) (mm) Gewicht (g) (exclusief montagering voor statief ) 450 12-13 8°10’ 5°20’ 2, 0 0, 18 f/32 42 (exclusief gebruik) Ongeveer 122×242, 5 Ongeveer 2. *3 El valor del ángulo de visión 1 se basa en las cámaras de formato de 35 mm y el del ángulo de visión 2, en las Cámaras digitales de objetivo intercambiable equipadas con sensor de imágenes de tamaño APS-C. Vignettatura *1 De waarde voor de vergelijkbare brandpuntsafstand voor 35-mm camera's is gebaseerd op digitale camera's met verwisselbare lenzen met een beeldsensor voor APS-C-formaat. [. . . ] Daarnaast zijn de bedrijfsnamen en productnamen die in deze handleiding worden gebruikt, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van elk bedrijf. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL300F28G2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL300F28G2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag