Gebruiksaanwijzing SONY SAL-24F20Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL-24F20Z. Wij hopen dat dit SONY SAL-24F20Z handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL-24F20Z te teleladen.


SONY SAL-24F20Z : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (308 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL-24F20Z (550 ko)
   SONY SAL-24F20Z (752 ko)
   SONY SAL24F20Z (754 ko)
   SONY SAL-24F20Z DATASHEET (178 ko)
   SONY SAL-24F20Z PRECAUTIONS BEFORE USING (550 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL-24F20Z

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ]  Indien er een rode lijn of andere markering is, bevestig u de lenskap precies anders werkt het niet effectief of verschijnt het op de foto’s.  Scherpstellen Schakelen tussen AF (automatisch scherpstellen) en MF (handmatig scherpstellen) Het scherpstellen kan worden geschakeld tussen AF en MF op de lens. [. . . ] Bevestig altijd de scherpte van het beeld door de zoeker, vooral als de lens is scherpgesteld vlakbij oneindig. Opmerkingen voor het gebruik  Als u de camera draagt terwijl de lens is bevestigd, dient u zowel de camera als lens stevig vast te houden.  Als u deze lens gebruikt met een camera met montagestuk E, dient u een aparte Montage-adapter te gebruiken. Bevestig de lens niet direct op de camera met montagestuk E omdat u daarmee beide kunt beschadigen. ) Als de vergrendelingsknop voor scherpstellen is ingedrukt, wordt de functie automatisch scherpstellen uitgesteld en wordt het scherpstellen vastgezet voor het opnemen. De functie van de vergrendelingsknop voor scherpstellen kan worden gewijzigd op camera’s met het normale functievermogen. 3 Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de flitser 5 4 Diese Bedienungsanleitung beschreibt die Verwendung von Objektiven.  Drücken Sie die AF/MF-Steuertaste, um MF auf AF umzuschalten, wenn die Kamera auf MF und das Objektiv auf AF gestellt ist. 6 Als u een camera met een ingebouwde flitser gebruikt, dient u de lenskap te verwijderen en foto’s te maken vanaf een afstand van ten minste 1 meter vanaf het onderwerp. Bij bepaalde combinaties van lens/flitser kan de lens het licht van de flitser gedeeltelijk blokkeren, waardoor een schaduw aan de onderkant van het beeld ontstaat. Wanneer u de lens gebruikt, worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. [. . . ] Plaats vervolgens de lens in de lensfitting van de camera en draai de lens rechtsom tot deze vastklikt.  Druk niet op de lensontgrendelingsknop op de camera terwijl u de lens bevestigt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL-24F20Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL-24F20Z zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag