Gebruiksaanwijzing SONY SAL18135

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL18135. Wij hopen dat dit SONY SAL18135 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL18135 te teleladen.


SONY SAL18135 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (385 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL18135 (625 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL18135

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor MF-fotografie dienen zowel de camera als de lens te worden ingesteld op MF. In deze gebruiksaanwijzing vindt u informatie over het gebruik van lenzen. [. . . ] ˎˎBij gebruik van een ingebouwde flitser, kunnen de hoeken van het scherm donkerder kleuren bij de stand grootbeeldhoek. controleer de brandpuntsafstand volgens de ingebouwde flitser op uw camera. ˎˎDMF is niet beschikbaar in de volgende gevallen: ˋˋ Als het beeld onscherp is ˋˋ Als AF-C (continu automatisch scherpstellen) is geselecteerd ˋˋ Als het scherpstellen van de tweede foto is voltooid in continu opnemen in AF-A Ta bort objektivet (Se illustration –. ) Medan du håller objektivets låsspärr på kameran intryckt , vrider du objektivet moturs så långt det går och tar sedan av objektivet. Ό Zoomen Opnamen maken op oneindig in MF Het scherpstelmechanisme gaat iets voorbij oneindigheid om nauwkeurig te kunnen scherpstellen bij verschillende gebruikstemperaturen. Bevestig altijd de scherpte van het beeld door de zoeker of een ander kijkgedeelte, vooral als de lens is scherpgesteld vlakbij oneindig. Wanneer u de lens gebruikt, worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. ˎˎDrücken Sie die AF/MF-Steuertaste, um MF auf AF umzuschalten, wenn die Kamera auf MF und das Objektiv auf AF gestellt ist. verwijder de voorste en achterste lensdoppen en de dop van de camera. U kunt de voorlensdop op twee manieren, (1) en (2), bevestigen/verwijderen. Wanneer u de lensdop bevestigt/ verwijdert terwijl de lenskap is bevestigd, gebruikt u methode (2). [. . . ] Bei Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bildschirms dunkler als die Mitte werden. Ansetzindex Lijn de rode lijn op de lenskap uit met de rode lijn op de lens (markering voor lenskap). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL18135

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL18135 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag